Vád érte a sztárházaspárt!

Nyomozás indul Madonnáék ellen!

Nyomozás indul abban a londoni pubban, amelynek Madonna és Guy Ritchie a társtulajdonosa.

2008.08.08 15:15ma.hu
A sztárpár!

Madonna és Guy Ritchie 5 millió dollár értékű részesedést vett a Punchbowl nevű bárban, amely mindössze egy sarokra van nyugat-londoni otthonuktól. 

A napokban az a vád érte a tulajdonost, hogy kétfajta árlistával dolgozik, egyet a helyiek, egyet pedig a turisták felé mutat. Az egyik panaszos azt állítja, hogy a csapos beismerte: tényleg két árlista van. 

„Hétfőn 3.50-et fizetek egy korsóért, aztán hirtelen 3.90-et. Nagyon meglepődtem, panaszt is tettem. Kétfajta áruk van, a normál és az emelt. A falon azonban nincs feltüntetve az árlista. Nem az zavar, hogy többet kell fizetni, hanem hogy teljesen esetleges, hogy mikor mi mennyibe kerül" - mondta a panaszos a justjared.com-nak. 

A pub menedzsere cáfolja, hogy különbség lenne az árban, elmondása szerint mindenki ugyanannyit fizet az italokért.

Madonnáék magyarázkodhatnak most a kínos eset miatt, lehet, hogy mégsem olyan jó üzlet bártulajdonosnak lenni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.