Férfias lesz az énekesnő?

Szexi képek - Madonna, a frakkos gengszter

Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház.

Madonna mindig túlfűtött show-val bombáz... képgaléria

2008.08.18 09:30MTI

Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház.

Az amerikai énekesnő egy másik fellépő ruháját is Riccardo Tisci tervezte, aki immár három éve a Givenchy tervezője. A fellépéshez Madonna egy testhez simuló, gyöngyökkel kivarrott fekete szatén frakkot fog viselni a mellénye felett, ám gengszter stílusban.

Madonna mindent belead a színpadon

A másik ruhadarab egy fekete hosszú köpenyből áll, ami alá egy színes szalagokkal és fémláncokkal díszített, szintén fekete selyemruhát ölt fel.

De más divattervezők is bemutathatják tudásukat a világturnén: így a zenekart az amerikai tervező Tom Ford öltözteti fel, a cipők Miu Miu és Stella McCartney műhelyéből kerülnek ki, a napszemüvegek pedig Moschinótól érkeznek.

Madonna koncertkörútja szombaton Nagy-Britanniában kezdődik, Bécsben szeptember 23-án lép majd fel. Októbertől Észak-Amerikában folytatja koncertsorozatát.

Két éve Madonna koncertkörútjára világszerte 1,3 millió ember ment el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.