A sztár humorára építik a reklámot!

Képek! Mi köti össze George Clooney-t és Madonna férjét?

Az Oscar-díjas Nespresso-rajongó, George Clooney harmadszor is elvállalta a márka nagykövetének szerepét. A Nespresso új reklámfilmjét Milánóban forgatták, és nem kisebb szakember rendezte, mint Madonna férje, Guy Ritchie.

Belőle sosem elég! George a megunhatatlan szívtipró! képgaléria

2008.08.27 12:00ma.hu
A sztár sármjára épít a reklámfilm!

A rendező Clooney ellenállhatatlan humorára építi a televíziós reklámfilmet, amelyben a színész és kedvenc Grand Cru kávéi játsszák a főszerepet.
 
"Nagyon örülünk annak, hogy immár harmadik éve együtt dolgozhatunk George Clooney-val" - nyilatkozta a Nespresso nemzetközi marketingigazgatója, Olivier Quillet, majd hozzátette: 

"Az ő energikus személyisége mindig hihetetlen élményt nyújt a vásznon, és világszerte klubunk tagjainak millióit kápráztatja el." 

Bár a reklámfilm csak 2008 utolsó negyedévében jelenik meg a kijelölt európai országokban - többek között hazánkban is - a Nespresso Club tagjai különleges kiváltságban részesülnek: az interneten keresztül ők már a nyilvános bemutató előtt exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá a www.nespresso.com weboldalon. 

Nálunk októbertől láthatók George és kedvenc kávéit a magazinokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.