A díva újra botrányt okozott!

Madonna a pápának ajánlotta Like a Virgin című számát

Római koncertjén XVI. Benedeknek ajánlotta Like a Virgin című számát Madonna, akinek már a neve is megbotránkozást keltett a katolikus egyházban.

Madonna csókja Britney-vel és Aguilerával! képgaléria

2008.09.09 12:10rtlbulvar.hu

Madonnának már a neve is megbotránkozást keltett a katolikus egyházban, de ha csak ennyiből állt volna istenkáromló pályafutása, talán meg is bocsátottak volna neki a hívők.

Madonna show-ja látványos és olykor botrányos

Ő azonban nem állt meg itt. Koncertjein állandóan feltűnnek vallási jelképek. Vért könnyezve többször feszíttette magát keresztre a színpadon, a fekete Jézus szobrokról és a vallást kritizáló dalszövegekről nem is beszélve.

Szeptember 6-i, római koncertjén sem hazudtolta meg magát a popsztár. Like a Virgin (Mint egy szűzlány) című, legendássá vált száma előtt ironikusan jegyezte meg:

– Ezt a dalt a pápának ajánlom, mert én is Isten gyermeke vagyok. Mindannyian Isten gyermekei vagyunk – mondta.

A Vatikán egyelőre nem válaszolt az üzenetre, néhány éve azonban úgy fogalmazott, hogy Madonna koncertjei az emberiség történelmének legsátánibb megnyilvánulásai.

A három gyermekes anyuka egyébként augusztusban kezdte meg Sticky and Sweet (Ragadós és Édes) címre keresztelt koncertkörútját, melynek egyik állomása Olaszországban volt.

Szeptember 11-én Londonba látogat, szeptember 23-án pedig Bécsbe. Várhatóan december 18-án, Sao Paolóban ér véget az elmúlt évek egyik leglátványosabb show-ja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.