A gyermekek elhelyezéséről folynak a tárgyalások

Képek: Hatvanmillió fontot kap a Madonnától váló Guy Ritchie?

Legalább 20 millió font (6,8 milliárd forint) készpénz és 40 millió font értékű (13,6 milliárd forint) ingatlan boldog tulajdonosa lesz a Madonnától váló Guy Ritchie, - a filmrendező és a popdíva sokak meglepetésére állítólag pénteken megegyezésre jutott az anyagiak tekintetében.

Madonna és Guy Ritchie - Hét év után vége képgaléria

2008.10.19 15:05MTI
Guy Ritchie 60 millió fonttal gazdagszik

A The Sun brit bulvárlap értesülése szerint a nagyjából 25 millió fontra rúgó vagyonnal bíró filmes a megállapodás értelmében cirka 60 millió fonttal gazdagszik. A Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső 40 éves rendezője kapja meg a pár 1200 holdas vidéki birtokát, valamint felkapott londoni szórakozóhelyét. A készpénz londoni ingatlanjaik, egy családi ház és a mellette álló 10 hálószobás lak rá eső részét fedezi.

A párhoz közel álló források szerint a Los Angeles-i turnéját folytató Madonna és férje telefonon, "viszonylag fájdalommentesen" bonyolították a pénzügyi tárgyalásokat. A 300 millió fontra becsült vagyonnal rendelkező popdívának nem kellett túl mélyen a zsebébe nyúlnia, miközben New York-i és Los Angeles-i ingatlanjait is megtarthatja - derül ki a The Sun cikkéből. A hirtelenjében kötött megállapodás azért okozott meglepetést, mert sokáig az a hír járta, hogy Guy Ritchie "bekeményített".

A filmes kedvét tán az vette el a hosszasnak ígérkező csatározástól, hogy 10 évvel idősebb neje Fiona Shackletont, a 2008-as válóperében Sir Paul McCartney-t is rendkívül sikeresen képviselő ügyvédnőt fogadta fel. A felek jogi képviselői megannyi viharos telefonbeszélgetést követően jutottak megállapodásra. A gyermekek, a 12 éves Lourdes, a 8 éves Rocco és a hároméves David Banda elhelyezéséről még folynak a tárgyalások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.