A pop koronázatlan királynőjétől akar tanulni!

Paris Hilton: Madonna a példaképem!

Az unatkozó milliomoscsemete és Madonna között több a hasonlóság, mint gondolnánk. Paris Hilton nem elégszik meg azzal, hogy nevét általában az énekesnők "futottak még" kategóriájában jegyzik: ő fejlődni akar. Nem mástól szeretne tanulni, mint a pop koronázatlan királynőjétől, Madonnától.

Paris és Madonna! Ön szerint van hasonlóság a két sztár között? képgaléria

2008.10.15 15:20rtlbulvar.hu
Madonna, a példakép!

- Imádom Madonnát! Olyan sikereket akarok elérni, mint ő. Csodálom benne, hogy mindig tud újat mutatni, nagyszerű művésznek tartom. Ráadásul nagyon inspiráló a zenéje – sorolta a Hilton-lány az érveket.
 
A szőkeség szerint az 50 éves popsztár nem csupán profi előadóművész, de csodaszép nő is. 

Ragyogóan néz ki, alig tudom elhinni, hogy már ennyi ideje a szakmában van – áradozott Paris, aki bizonyára fájlalja, hogy Madonna nem indult legújabb valósághowjában, melyben Paris Hilton legjobb barátnőjét keresik. 

Egy dologban egészen biztosan egyetértene a két sztár. Mindketten kigúnyolták már a republikánus elnökjelöltet, Sarah Palint, így a politikai nézeteik valószínűleg egyeznek. Madonna nemrég a koncertjéről tiltotta ki Saraht, mondván, hogy politikának nincs helye a show-jain, Paris pedig azt javasolta a hölgynek, hogy gyakrabban hordjon fürdőruhát. 

Nemrég olyan hírek keltek szárnyra, melyek szerint hamarosan férjhez megy a 27 éves szállodalánc-örökösnő. Paris azonban tagadta, hogy a közeljövőben oltár elé áll.
 
Teljesen alaptalanok ezek a feltételezések. Szerelmespár vagyunk Benjivel, semmi több. A gyűrű, amit láthattak, csupán egy kedves ajándék! – magyarázkodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.