Mi jött rá a sztárokra?

Képek! Paris Hilton után Carmen Electra és Orlando Bloom is két keréken!

Úgy látszik a sztárok között új divat terjedt el! A napokban Carmen Electrát fotózták le, amint biciklin ül, és Orlando Bloomot is lekapták, amint motorjára száll fel épp! A sportos életmód és a száguldás az új őrület?

Carmen Electra a vörös szőnyegen! képgaléria

2008.08.26 09:30ma.hu
A szexi sztár két keréken!

Paris Hilton rózsaszínű biciklijével úgy tűnik új trendet hozott be a sztárvilágba! 

Múlt héten a csodás Baywatch lány, Carmen Electra Beverly Hills-ben kerekezett vadi új bringáján. 

De egyre több sztárt látni Los Angelesben kerékpárra pattanni.

Orlando Bloom és Miranda Kerr

A minap Orlando Bloomról is kiderült új szenvedélye! A sztár a Victoria's Secret modelljével, Miranda Kerr-rel motorozott New York utcáin. 

A Karib tenger kalózai sztárja szemmel láthatóan aggódott csodás szerelméért, mert felszállás előtt többször ellenőrizte, hogy kényelmesen és biztonságosan ült –e fel szíve hölgye a motorra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.