Kinél lesznek a gyerekek?

Képek - Madonna és Guy Ritchie mégsem egyeztek meg!

Madonna szóvivője szerint a korábbi újsághírekkel ellentétben még nem született megállapodás az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje között a válásról és gyermekeik elhelyezésének kérdéséről sem.

Madonna és Guy Lourdes-szel, Roccóval és David-del képgaléria

2008.10.21 10:50MTI

Liz Rosenberg az AP hírügynökségnek eljuttatott e-mailben cáfolta az egyezségről szóló sajtóértesüléseket.

Guy Ritchie képviselői nem voltak hajlandóak véleményezni a megjelent híreket. A híres pár szerdán jelentette be, hogy nyolc év után véget vetnek kapcsolatuknak.

Egykori álompár: Madonna és Guy az esküvőn

A jelentések háromszáz millió font (104 milliárd forint) elosztásáról szóltak, amelynek zömét Madonna hozta a házasságba.

A becslések szerint Ritchie mintegy húszmillió fontot (7 milliárd forint) tett a közös vagyonhoz. Londonban, Wiltshire-ben, Los Angelesben és New Yorkban vannak a párnak ingatlanai.

A popdívának és a rendezőnek két közös gyermekük van: a hétéves Rocco, és a hároméves, Malaviból örökbefogadott David Banda. Madonnának egy korábbi kapcsolatából lánya is született, Lourdes most 12 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.