Az ötven esztendős popdíva megosztotta vele!

Madonna házassági tanácsai Britney Spearsnek!

Madonna alighanem kiábrándult a házasság intézményéből, és a szintén igen viharos családi élettel bíró Britney-nek azt javasolta, hagyjon fel a férjkereséssel. Azt mondta, ha végre túl lesz a váláson, soha többé nem megy férjhez.

Madonna és Britney dögösek együtt! képgaléria

2008.11.19 18:30mellesleg

Úgy látszik Guy Ritchie-vel való kapcsolatának zátonyra futása végleg elvette a szőkeség kedvét a férjhez meneteltől, olyannyira, hogy Spears kisasszonynak is azt tanácsolta, felejtse el az egészet. 

Állítása szerint az olyan nőknél mint ők, egyszerűen nem működik a házasélet. Madonna továbbra is igyekszik segíteni Britney-t mivel saját magára emlékezteti, ezért látta el jótanácsokkal is. 

Hogy az utóbbi időben elég érdekesen viselkedő ex-tinisztár tartja-e majd magát tapasztaltabb kolleginája útmutatásához, az idővel biztosan kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.