A popdíva kiadta az "ukázt!"

Madonna durva szabályai: hogy kell nevelni a gyerekeket!

Nem beszélhet gyermekeikkel a válásról, nem kaphatnak semmilyen játékot és kizárólag kabbalah vizet ihatnak - ez csupán néhány azokból a pontokból, melyeket Madonna szabályul állított válófélben levő férje, Guy Ritchie elé...

Madonna és Guy Lourdes-szel, Roccóval és David-del képgaléria

2008.11.13 10:00ma.hu

Madonna megírta a tizenkét pontot...- A popsztár enyhén szólva furcsa szabályokat állított össze arra nézve, hogyan kéne a férjének, Guy Ritchie-nek nevelnie a gyermekeiket válásuk után.

A lista azért készült, mert három csemetéjük közül a két kisfiú apjához látogatott - több mint két hét távollét után -, s Madonna kikötötte, hogy ha Guy megszegi a pontok valamelyikét, azonnal "hazarendelheti" a gyerekeket.

Mit kell kiállnia Ritchie-nek, hogy láthassa a fiait?

Madonna megtiltotta Guy-nak, hogy Rocco és David tévét vagy DVD-t nézzenek, újságot olvassnak. Nem ehetnek a vegetáriánus ételeken túl semmit, és csupán kabbalah vizet ihatnak, vagy olyan üdítőt, ami ezzel van felkeverve.

Guy nem adhat rájuk akármilyen ruhát, csak amit a popdíva nekik csomagolt. Ha mégis valamiért venni kell nekik, csak mesterséges anyagok mellőzésével készült holmit hordhatnak.

Amennyiben a hamarosan már csak volt férj el kíván menni a gyerekekkel egy nyilvános helyre, fertőtlenítő spray-el tisztítsa meg a fiúk kezét. Játékot nem vehet nekik, mert Madonna szerint az ilyesmi gyengíti a lelküket...

A kettejük küszöbön álló válásáról nem beszélhet Ritchie a gyerekeknek, ellenben a sztár bármikor felhívhatja őket telefonon, ezt muszáj a férjnek biztosítania.

Arra szólította fel Guy Ritchie-t, hogy ne ismertesse össze holmi új barátaival a gyerekeket, idegen nőket meg aztán végképp ne vigyen a közelükbe...

Továbbá kikötötte, hogy csak ő foglalkozhat velük, ne passzolja át őket a nagyszülőknek. Madonna ellene van annak is, hogy lefényképezzék a férjét a csemetékkel, és Guy lelkére köti, hogy a gyerekeknek este csak az ő mesekönyvéből olvashassanak fel.

Nem tudni, meddig bírja idegekkel a popsztár egykori párja, de annyi bizonyos: csoda, hogy eddig kihúzta a különc Madonna mellett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.