Filmen leplezi le a sztárt a férje?

Guy Ritchie: El sem hinnék, mi zajlott köztünk Madonnával!

Hetek óta a dúsgazdag sztárpár válásától hangos a bulvársajtó - Madonna és Guy Ritchie még meg sem egyeztek a részletekben, a brit rendező elhatározta: filmen mutatja be házasságukat!

Az egykori boldogság: Madonna, Guy és a gyerekek képgaléria

2008.11.03 09:50ma.hu

Lehet, hogy hamarosan mindenki megtudhatja, mi is vezetett a világhírű páros válásához - Guy Ritchie, Madonna - nemsokára már csak volt - férje úgy döntött, filmet forgat kettejük kapcsolatáról.

Kendőzetlenül bemutatja, mi minden történt a frigy alatt velük, s ha minden igaz, ez egyáltalán nem lesz egy egyszerű történet...

A vita tárgya a kisfiú: Rocco megy az apjával?

Ritchie elmondása szerint ugyanis annak a felét sem tudja a nagyérdemű elképzelni, ami közte és Madonna közt zajlott ebben a házasságban...

Mitagadás, kíváncsivá teszi az embert. Persze, a filmhez valószínűleg Madonnának is lesz egy-két szava, akit a hírek szerint igencsak megvisel a válás.

A dívának nem ez az első tönkrement házassága, ám kétségtelen, hogy itt már nemcsak a pénzről van szó, sőt. Mivel mindketten igen nagy saját vagyonnal rendelkeznek, ez tulajdonképpen nem is képezi vita tárgyát.

A gond a gyermekek elhelyezésével van...A legutóbbi hírek szerint Madonna és Guy sokat vitázik közös fiuk, Rocco iskoláztatásával kapcsolatban.

Tudniillik, ha a gyermek elkerül apja hazájából, Angliából, Ritchie szerint nem fog megfelelő képzést kapni, Madonna azonban New York-ba helyezné át székhelyét; egyelőre kérdéses, hogy nagylányán, Lourdes-on és adoptált kisfián, David-en túl a harmadik csemetét is viheti-e magával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.