Kiadós veszekedés a válás előtt...

Képek - Milyen suliba járjon Rocco? Tépi egymást Madonna és a férje

Akár néhány napon belül megszülethet a válási megállapodás Madonna és brit filmrendező férje, Guy Ritchie között - Ám londoni sajtóértesülések szerint továbbra is komoly vita tárgya, hogy közös gyermekük amerikai vagy brit iskolába járjon.

Képekben az egykor volt családi boldogság... képgaléria

2008.10.28 10:35MTI

Az 50 éves amerikai énekesnő és tíz évvel fiatalabb férje nemrég jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nem egészen nyolcévi házasság után különválnak.

Madonna minden valószínűség szerint visszaköltözik New Yorkba, és szeretné mindegyik gyermekét maga mellett tudni.

Guy Ritchie azonban a News of the World - a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap - értesülése szerint ragaszkodik ahhoz, hogy közös gyermekük, a nyolcéves Rocco ne amerikai, hanem brit oktatásban részesüljön.

A vita tárgya a kis Rocco - itt szüleivel sétál

Madonna 12 éves kislányának, Lourdes-nak is "a szíve szakad meg" a válás miatt, mert "imádja" mostohaapját, és a lehető leggyakrabban szeretné őt meglátogatni - mondták a lapnak "családi barátok".

A News of the World forrásai szerint a vita legvalószínűbb kimenetele az lesz, hogy Rocco is Amerikában fog élni édesanyjával. Madonna emellett állítólag még egy gyermeket szeretne örökbe fogadni.

A világsztár néhány éve egy afrikai kisfiút vett magához, aki - jóllehet apja él - egy árvaházban nevelkedett. A brit lapnak nyilatkozó bennfentesek szerint az énekesnő hamarosan körutat tesz afrikai és távol-keleti árvaházakban, hogy kiválassza következő fogadott gyermekét.

Amiről nincs vita, az a vagyonok elosztása. Ritchie valószínűleg 10-12 millió font készpénzmegváltást kap azon londoni ingatlanok után, amelyeket Madonna meg akar tartani, arról pedig a sztárpár már korábban megállapodott, hogy a házasság előtt szerzett egyéni vagyonukból válás esetén kölcsönösen nem formálnak igényt egyetlen pennyre sem.

Madonna saját vagyonát 300 millió fontra (csaknem 104 milliárd forint), Ritchie-ét 30 millió fontra becsülik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.