A film tabuk nélkül mutatja majd be a házasságot!

Kitálal! Guy Ritchie botrányos filmet forgat Madonnáról

Guy Ritchie tervei szerint a film a házasságukat mutatja majd be, tabuk nélkül. -írja a daylife.com.

Az egykor boldog család képei! Most már nem is beszélnek egymással? képgaléria

2008.11.01 10:00ma.hu
Kelly Reilly lesz az új barátnő?

A brit rendező úgy döntött, a nagyvilág elé tárja, milyen is volt a Madonnával való kapcsolata, állítása szerint az emberek el se tudják képzelni, hogy mi minden történt a házasságuk alatt, a filmvásznon egy igen sötét és megcsavart sztoriként fest majd. 

Ritchie tervei között szerepel az is, hogy régi, fekete-fehér technológiával forgatják majd a filmet.  Guy RitchieLondonban próbálta meg a munkaterápiát segítségül hívni a válás átvészeléséhez, hiszen a napokban kezdte legújabb filmje forgatását. 

Robert Downey Jr. főszereplésével újra életre kel Sherlock Holmes. A rendező a külső jelenetek után most a belső forgatásra koncentrál. 

A popdíva egyébként eléggé kiborult a válás miatt, nagyon megviselték a történtek. 

A két sztár jelenleg nem áll szóba egymással, kizárólag az ügyvédeik útján kommunikálnak. 

Az a hír is felröppent Guy Ritchie és Kelly Reilly között több is kialakult, mint barátság közte a színésznő a film egyik filmszereplője. Kelly Reilly 31 éves, éppen húsz évvel fiatalabb Madonnánál, és fiatalabb Ritchie-nél is. 

Reilly a Mrs. Henderson Presents (Mrs. Henderson bemutatja) című filmben tűnt fel, Judi Dench és Bob Hoskins oldalán, játszott a The Libertine című filmben Johnny Depp mellett, valamint a Büszkeség és Balítélet című filmben Mr. Darcy rokonát alakította. 

A színésznő szerepelt a francia Lakótársat keresünk című filmben is, nem utolsó sorban pedig színpadon is gyakran látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.