Igen! Ő képes rá- írta a pophercegnőről a magazin!

Dögös képek- Britney Spears újra a Rolling Stone magazin címlapján!

Britney megmutatta, hogy bármire képes! Hosszú idő után újra a Rolling Stone magazin címlapján szerepel, és remek formában van! A pophercegnő egy egyszerű farmerben és pólóban pózol a címlapon, az alakja pedig tökéletes!

Elbűvölő! Egy régebbi fotósorozat Britneyről a Rolling Stone magazinból! képgaléria

2008.11.25 18:10ma.hu
Újra címlapon!

Annak idején, 1999-ben Britney megkapta az MTV Europe Awards legjobb női énekesnek, legjobb popénekesnek és legújabb tehetségnek járó díjait, és ekkor a Rolling Stone magazin először jelentette meg áprilisban az újság címlapján.

Az ekkor 17 éves Britney elég sok ellentmondást váltott ki, hiszen már ekkor implantátum volt melleiben. Azóta nagyon sok idő telt el és a botrányoktól zengő sajtóban egy ideig olyan képek jelentek meg az énekesnőről, melyek nem a legjobb oldalát mutatták be.

Egy régebbi címlapon!

A magazin egyik újságírója, Ian Halperin tényfeltáró újságírói munkáiért már díjat is nyert bevallotta: az elmúlt 18 hónapját Britney Spears mellett, lesifotósként töltötte, mert így gyűjtött anyagot az énekesnőről írandó életrajzi könyvéhez. Az újságíró ez alapján megerősítette: Spears kétszer is öngyilkos akart lenni, és neki mindkét esetről vannak információi. 

Szerinte Spears állapotáról egyébként csak részben tehetnek a drogok, amiket használ: legalább annyira felelősek érte a körülötte lévő emberek. Az újságíró úgy véli, a mostanában javulást mutató Spears bármikor visszaeshet. Britney Spears valóban kétszer is öngyilkos akart lenni - állítja Ian Halperin, a beépülős-tényfeltárós újságírásra specializálódott újságíró, aki 2006 novemberétől idén májusig dolgozott paparazzóként, hogy minél közelebbről figyelhesse meg Spearst. 

- "Többször is beszéltem vele, és a házában is jártam. A hírek az öngyilkossági kísérletekről igazak. Mindkét esetről vannak információim" - nyilatkozta a LifeStyle magazinnak Halperin.

Azt nem árulta el, hogy a két kísérlet közé beszámítja-e azt incidenst , amikor az énekesnő tavaly márciusban egy kaliforniai rehabilitációs központban állítólag lepedővel akarta felakasztani. 

Ez a magazin most azt írta Britneyről, hogy meg tudja csinálni és bármire képes, tehát hisznek a visszatérése sikerében!

A „Womanizer” című single-jével ismét a zenei listák élét döngető énekesnő lazán, pólóban, farmerben nevet a neves kiadvány borítóján. Nyoma sincs annak a roncsnak, akit oly sokszor láthattunk az elmúlt években, és kivételesen nincs is agyon retusálva. Egy egészséges, ápolt, csinos 26 éves csajt láthatunk a címlapon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.