ÉLőben élvezhetik a magyar nézők is

Britney Spears háromszoros jelölt az MTV Europe zenei díjakra

Britney Spears is bekerült a minden idők legjobb előadója kategória jelöltjei közé az MTV Europe zenei díjaiért folyó versenyben. A nagy formában lévő szőkeség három kategóriában lehet nyertes. A november 6-i liverpooli díjkiosztó gálán fellép többek között Beyoncé, Pink, Duffy Kid Rock és a The Killers együttes.

2008.10.17 17:16MTI

A gálát a magyar pop-rock rajongók is élőben láthatják. A 15. díjátadón Beyoncé új kislemezén hallható, So what című dalát is énekli. A nem először fellépő Beyoncé és Pink mellett újoncként mutatkozik be Duffy walesi soulénekesnő, s most először szerepel ezen a gálán Kid Rock is, aki többször bizonyított más fórumokon. 

Nyári kislemeze, az All Summer Long című dallal a nyár legkelendőbb korongja volt, ez a dala most is jelölt. A díjak közül a legfontosabbra, a 2008 legjobbja trófeára Britney Spears mellett Amy Winehouse, a Coldplay, Leona Lewis és Rihanna pályázik. Britney Spearst jelölték a minden idők legjobb előadója címre is, amelyre Christina Aguilera, a U2, a Green Day és a Tokio Hotel is pályázik - olvasható a díjkiosztó honlapján. 

Az utóbbi kategóriában több mint 40 előadó közül válogattak, köztük volt a Beatles és Madonna is. Az év albuma díj jelöltjei között szerepel többek között Britney Spears Blackout és a Coldplay Viva La Vida or Death and All Hits Friends című korongja. Az utóbbi együttes albumának címadó dalával az év legjobb dala trófeára is esélyes.
 
A legjobb élő színpadi produkció kategóriában a Foo Fighters, a Linkin Park és a Metallica mellett a Tokio Hotel is érdekelt. A legjobb rockzenekar díját a 30 Seconds to Mars, a Linkin Park, a Metallica is elnyerheti. A rhythm and blues és a hip hop legjobbjai közül Alicia Keys, Beyoncé, Kanye West, Chris Brown és Lil Wayne reménykedhet a sikerben. A legjobb klip díjára a 30 Seconds to Mars, Madonna, Snoop Dogg produkcióját is jelölték.
 
Az elmúlt 15 év alatt több mint 170 díjat vihettek el az énekesek és együttesek. Európa több mint 40 országában láthatják a liverpooli gálát a televízióban, a magyar érdeklődők a magyar MTV-n követhetik az eseményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.