Christina Aguilera, Pink és Rihanna is fellépett

Izgalmas képek: Britney Spears tarolt a 2008-as MTV VMA díjkiosztón

Britney nem lépett fel, mégis elsősorban róla szólt a 25.-ik MTV Video Music Awards. A nézőket igazi sztárparádé szórakoztatta, hiszen többek közt Christina Aguilera, Pink és Rihanna is fellépett. A magyar MTV szeptemberben többször is ismétli a showt!

MTV Video Music Awards díjátadó - Britney Spears volt a sztár képgaléria

2008.09.08 18:30ma.hu

Az idei, sorrendben a 25.-ik MTV VMA kétségtelenül Britney Spearsről szólt elsősorban, hiszen a múlt évben csúfosan leszereplő énekesnő idén három díjat is begyűjtött. A Piece of me című klipje kapta az év videója, a legjobb popvideó és maga Britney a legjobb női előadónak járó elismerést. Ráadásul Brit, annak ellenére, hogy nem lépett fel, idén megjelenésével is tündökölt. 

Britney-n kívül díjat kapott Chris Brown, a legjobb rockvideót a Linkin Park jegyzi, a hip- hop kategóriában Lil Wyne volt a befutó, az év felfedezettje a Tokio Hotel csapata lett, a dance kategóriában pedig a Pussycat Dolls tartolt. A show házigazdája Russel Brand volt, akinek még arra is volt alkalma, hogy néhány mondattal Barack Obama mellett kampányoljon. Az egyik díjat pedig az úszólegenda Michael Phelps adta át, aki a pekingi olimpián nyolc aranyat nyert. 

És bár Britney nem lépett fel, de a vendégek mégsem unatkoztak, hiszen többek között Rihanna, Christina Aguilera, Kid Rock, Lil Wyne, a Paramore és Pink szórakoztatta őket. 

Ismétlések: 
Szeptember 14. 14:00-17:00 
Szeptember 14. 23:00-02:00 
Szeptember 20. 14:00-17:00 
Szeptember 21. 12:00-15:00 
Szeptember 22. 06:00-09:00 
Szeptember 26. 01:00-04:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.