A pop hercegnő úgy nézett ki, mint Terézanya!

Britney Spears el akart bújni!

Britney Spears-t egy forgalmas reptéren fotózták le, amint a tömegben próbált elbújni, de azzal, hogy nagy fehér kardigánját a fejére tette, még inkább feltűnő volt!

Britney és a fehér lepel! képgaléria

2008.10.06 11:45ma.hu
Britney letakart fejjel!

A jó útra tért és nemrég lefogyott sztár ezzel a mozdulattal olyanná varázsolta magát, mint Terézanya, és hiába próbálta eltakarni az arcát, a fotósok le tudták fényképezni, amint a testőrök gyűrűjében elhalad! 

Britneynek látszólag nem tetszett a nagy érdeklődés, és szokásától eltérően eltakarta a fejét!

A sztár decemberben készül megjelentetni új, Circus című stúdióalbumát, teljes gőzzel dolgozik és két kisfiát sem hanyagolja el, és igyekszik minél többet együtt lenni családjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.