Randi volt talán?

Képek - Nahát! Új pasija van Britney-nek?

Hoppá - Egy ismeretelen, jóképű fiatalember oldalán kapták lencsevégre a minap Britney Spears-t. Az énekesnő egy Los Angeles-i étteremből távozott a sármos idegennel...

Ki Britney Spears új lovagja? képgaléria

2008.11.20 11:20ma.hu

Újra randizik a popsztár? Diszkrét pólóban és farmerban, egy figyelemfelkeltő piros táskával és egy még feltűnőbb fiatalemberrel lépett ki egy Los Angeles-i luxusétteremből a minap Britney Spears.

A helyes, fekete hajú férfi segítőkészen kísérte a szemmel láthatóan kimerült, elcsigázott énekesnőt, aki egy ásványvizes üveget szorongatott.

Sietősen odébbálltak, amikor észrevették a fotóskat: beszálltak egy csillogó Porschéba, és kezükkel igyekeztek leplezni az arcukat - nem túl nagy sikerrel.

Rossz döntés volt: Britney Kevinnel

Lehetséges, hogy az énekesnő életébe ismét beköszönt a szerelem, a szenvedély, amelynek hiányát ki is fejezte egy pár nappal ezelőtti interjújában?

Britney a minap megdöbbentő őszinteséggel vallott a The Sun-nak arról, hogy életét leginkább egy börtönhöz tudná hasonlítani, csak épp nem tudja, mikor szabadul. Nincs benne semmi izgalom és szenvedély - mondta.

A sokat megélt popsztár ma már azt is belátja, hogy nagyon rossz döntést hozott, amikor feleségül ment a táncos Kevin Federline-hoz. A szívét kellett volna követnie, és nem ész nélkül beleugrani a frigybe - véli Britney, aki először a For The Record című dokumentumfilmjében beszél nyíltan a rosszul végződött házasságról, melyből két fia született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.