"A mókuskerékből nincs kiszállás..."

Britney megrázó vallomása: Új életem rosszabb a börtönnél

Az emberek nem értik meg érzéseit, és ellenőrzés alá vont életében sokszor érzi úgy magát, mintha börtönben lenne - csak épp azt sem tudja, mikor szabadul.

Britney visszatérése: díjeső az MTV VMA gálán képgaléria

2008.11.19 10:10ma.hu

Hamisnak érzi új életét Britney Spears - A popszakmába sikeresen visszakapaszkodott énekesnő őszintén beszélt érzéseiről a The Sun-nak.

Úgy tűnik, a csillogás és az újabb elnyert díjak mögött Britney Spears most is magányos és szomorú... A 26 éves, kétgyermekes sztár a The Sun-nak elmondta: bár újra visszakerült a rivaldafénybe, rajongói nagy örömére, ellenőrzés alá vont élete nem az igazi.

Úgy érzi, hiányzik belőle az izgalom, a szenvedély...Egy mókuskerék, fogalmazott, amiből nincs kiszállás.

Az egykori kislány - sokat megélt popdíva vált belőle

"Vannak nagyon jó és nagyon rossz napjaim. Mintha börtönben lennék, de míg más tudja, mikor szabadul, nekem fogalmam sincs... " - mondta megdöbbentő vallomásában az énekesnő.

Britney hozzátette: bántja, amiért az emberek nem értik meg érzéseit, s múltban elkövetett dolgait is minduntalan felemlegetik. Lehetséges, hogy meghallgatják, de senki sem érti meg őt - mondta szomorúan.

Úgy tűnik, a popsztár sosem élvezte igazán a csillogást. Bevallotta: Valójában nem akart így élni, s a nyilvánosság által támasztott elvárások is nehéz súlyként nehezednek rá...

"Ha más elhibáz valamit a munkájában, kicsit elgondolkodik, aztán megy tovább - én azonban hosszú ideig fizetek érte..." - fogalmazott Britney, aki zárásul kijelentette: sosem akart rab lenni, szabadnak szeretné érezni magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.