A popdíva 3 éves fia lehülyéz másokat

Képek - Ocsmányul káromkodnak Britney gyerekei!

Visszatért a rivaldafénybe Britney Spears - A pophercegnő a Rolling Stone magazin címlapjáról mosolyog, s hamarosan kezünkbe vehetjük vadonatúj albumát. Britney magánéletéről is elárult pár érdekességet...

Britney Spears lassan mintaanya lesz? képgaléria

2008.11.26 12:02ma.hu
Britney visszatért: az MTV VMA gála díjazottja

A popszakmába annyi viszontagságos hónap után visszakapaszkodott Britney Spears nemcsak december első hetében megjelenő lemezéről beszélt a Rolling Stone magazinnak, hanem természetesen a családi életéről is.

Az énekesnő az utóbbi időben példás anyuka lett, a kezdeti nehézségek után egyre jobban élvezi fiai társaságát, akiket azonban a bírósági döntés értelmében az apjuk, Kevin Federline nevel.

Britney azonban gyakran velük lehet. A popsztár ugyanakkor arra panaszkodott, hogy Kevin korántsem olyan mintapuka, mint azt korábban sokan feltételezték.

Néhány hónapja az egyik magazin még az év apukájának is kikiáltotta a Britney táncosából lett rapper-t...

A sztár Sean-nal és Jayden-nel - Fotó: OK!

Az énekesnő szerint csemetéi csúnyán káromkodnak! Hároméves fia, Sean Preston igen sűrűn használja a "b...zd meg"-et, a kis Jayden James pedig, aki még csak két esztendős, lehülyézi az embereket.

Britney úgy véli, ezeket a szavakat csak Kevintől tanulhatták a gyerekek, hiszen ő és a családja nem beszélnek így előttük...

A Spears famíliában egyébként nemcsak Britney-nek, hanem alig 18 éves húgának, Jamie Lynnek is van gyermeke.

A még fiatalkorú lánynak júniusban született meg kislánya, Maddie Bryann középiskolás barátjától, Casey Aldridge-től.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.