Kalapban és dögös feketében hódított Spears

Vadító fotók: A Bambi-díjat is elvitte a neccharisnyás Britney!

Talán stílusában kissé Madonna színpadi szerelésére emlékeztetett, ám kétségtelen, hogy nagyon dögös és sikeres volt Britney Spears offenburgi fellépése!

Britney fergeteges fellépése a 2008-as Bambi Awards-on! képgaléria

2008.11.28 11:13ma.hu

Megállíthatatlanul tör előre a nemrég még lesajnált popdíva, Britney Spears - A 26 éves énekesnő megannyi viszontagságos hónap után ismét a rivaldafényben áll, és mielőtt megjelenne vadonatúj lemeze, még besöpör néhány díjat...

Ez is megvan! - Britney újabb elismerést kapott

A szőke popsztár albuma december 2-án, a 27. születésnapján kerül a boltokba, ám Britney addig is szépen gyűjtögeti az elismeréseket.

Tavalyi csúfos lebőgése az MTV gálán már a múlté - Spears a 25-ik MTV Video Music Awards-on megkapta az év videója díjat a Piece of me klipjéért, a legjobb popvideónak- és a legjobb női előadónak járó elismerést is hazavihette.

A múlt héten ismét a nívós Rolling Stone magazin címlapján szerepelt, amelyre már hosszú ideje nem került sor.

A szőke sztár a napokban a németországi Offenburgban megrendezett, 2008-as Bambi Awards gálán mutatta meg, mit is tud a megújult Britney - nem is eredménytelenül.

A popdíva a Womanizer-t adta elő, és megszerezte a legjobb nemzetközi pop előadónak járó díjat.

Az énekesnő hatodik stúdióalbuma Circus címmel jövő héten lát napvilágot, melyet nemcsak a rajongók várnak türelmetlenül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.