A popdíva ismét előkapta a villantós ruhát!

Képek: Upsz! Britney megint kilógó mellekkel aratott sikert

Bár jelenleg elismerést elismerés követ az életében, s nincs szüksége arra, hogy pikáns villantásokkal hívja fel magára a figyelmet, Britney azért biztosra megy...

Juj! Britney túl mélyen dekoltált ruhában jelent meg! képgaléria

2008.12.04 10:15ma.hu

Hatalmas bulit csapott 27. születésnapja alkalmából Britney Spears december 2-án - Az ismét sikeres popsztár a New York-i Club Tenjune éjszakai klubban ünnepelte a nagy eseményt, barátok körében.

Az est sztárja arról is gondoskodott, hogy ő legyen a legfeltűnőbb a társaságban. Britney olyan mélyen dekoltált partiruhában jelent meg, hogy már megérkezéskor igazgatnia kellett a rucit, nehogy a belépését kibuggyanó mellekkel koronázza meg.

Britney fergeteges fellépése a Bambi Awards-on

A sötétkék koktélruha egyébként nagyon jól mutatott az énekesnőn, leszámítva az igencsak virító problémát...Lehet, Miss Spears hamarosan ismét rászolgál, hogy a legízléstelenebbül öltöző celebek közé sorolják?

Az utóbbi időben egyre csinosabban mutatkozott, a lapok már annak is csodájára jártak. Talán most ismét fordul a kocka...

Britney-t a napokban megjelenő lemeze kapcsán mostanság igen sok pozitív kritika éri, s sokan örülnek visszatérésének, ami, tekintve néhány hónappal ezelőtti állapotát, valóban nagy sikernek számít.

Az énekesnő azonban már jelét adta annak, hogy a felszín alatt azért mégsincs teljesen jól.

A lapoknak adott interjúkban és róla szóló dokumentumfilmben sem titkolta, hogy sikerei ellenére magányosnak és szomorúnak érzi magát, sőt, szeretne egy lakatlan szigetre költözni álmai férfijával - akiről még nem tudja, ki ő - és a két kisfiával, akiket jelenleg az édesapjuk nevel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.