Mellkisebbítő műtétre adja a fejét a pophercegnő?

Britney utálja méretes kebelit!

Mellkisebbítő műtétet fontolgat, hogy felvehesse régi, szűkre szabott ruháit. Míg mások nagy mellekért imádkoznak, addig Britney Spears azért forgolódik álmatlanul éjszakánként, mert méretes keblekkel áldotta meg a természet.

Micsoda dekoltázs- Britney kivillantja méretes kebleit... képgaléria

2008.12.08 15:10rtlbulvar.hu
A mellei néha az őrületbe kergetik...

Az énekesnő a Daily Star újságírója előtt fakadt ki, és elkeseredettségében még a mellkisebbítő műtét lehetőségét sem zárta ki. 

- Amolyan szeretlek is, meg nem is viszonyom van a melleimmel. Most épp utálom őket. Sokkal kisebbeket szeretnék - kezdte a vallomását a sztár.
 
- A legnagyobb baj, hogy már nem viselhetem azokat a ruhákat, amiket korábban. Például olyan szívesen hordanám újra azt a piros ruhácskát, ami az Oops I Did It Again videoklipjében volt rajtam.

 Nem véletlen, hogy Britney épp most fakadt ki az átlagosnál méretesebb mellei miatt. Néhány napja egy nightklubba tartott, hogy megünnepelje 27. születésnapját. A nagy igyekezetben félrecsúszott a ruhája felső része, és így láthatóvá vált a dekoltázsa sőt, annál egy picivel több is. 

Persze láttunk már durvább Britney-testrészt is, ez még a szolidabb bakik közé tartozik, a sztár mégis úgy érzi, hogy tarthatatlanná vált a helyzet. 

- Kacérkodom a mellkisebbítő műtét gondolatával. Szeretném, ha a jövő évi turnémon már szuper szexi rucikban feszíthetnék a színpadon. Persze, tudom, hogy így is csinos vagyok, de a melleim néha tényleg az őrületbe kergetnek - panaszkodott Britney.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.