A sztár betör az alkoholpiacra is!

Mit tervez? Justin Timberlake imádja az alkoholt, sőt!

Justin Timberlake sikeres ruházati vállalkozása után az alkoholpiacra szándékozik betörni, Justin ugyanis bővíti vállalkozásainak palettáját, jelenleg ugyanis arról tárgyal, hogy egy újfajta tequilát dob piacra.

Vad képek! Justin-t láthattuk már női ruhába bújva is! képgaléria

2009.03.20 15:00ma.hu
A divatvilágot már meghódította!

Timberlake sajtósa mondta el a minap, hogy az énekes hamarosan piacra dobja saját tequiláját, ami két év munkájának gyümölcse.
 
A SexyBack énekese egyik legerősebben húzó vállalkozása a William Rast márkanevű ruházati cég, amelyet 2005-ben alapított - de miután nemrég egy mexikói szeszfőzdében járt, elhatározta, hogy beszáll az alkoholiparba is. 

Egyes források szerint az ital, ami a 901 márkanevet viseli majd, május elejétől lesz kapható New Yorkban, Los Angelesben, Las Vegasban és St. Louisban. Az énekes sajtósa elmondta, a márkanév Timberlake szülővárosát, Memphist jelképezi, valamint a napnak azon szakát, amikor "véget ér az este, és elkezdődik az éjszaka". 

Az énekes szóvivője elmondta:

- "Ez volt a tárgya az utóbbi pár hét egyik megbeszélésének, amely egy új tequila márkát célozna meg” - nyilatkozta szóvivője az egyik üzleti tárgyalásról.
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.