Újabb sztárpár kapcsolata kezd tönkremenni?

Hoppá! Jessica Biel jelenléte teherré vált Justin Timberlake-nek!

A legforsebb hírek szerint újabb sztárpár kapcsolata került válságba, ugyanis azt rebesgetik, hogy két éve tartó szerelem után Jessica Biel és uistin Timberlake kapcsolata is válságba jutott.

A nagy szerelem képekben- vajon elmúlt? képgaléria

2009.03.31 18:40ma.hu

A boldognak tűnő pár állítólag már egy ideje elég komoly gondokkal küzd, ugyanis Justin már megunta Jessicát és azon gondolkodik, hogy kiteszi New York-i lakásából a szépséges színésznőt.
 
- "Még nem szakítottak, de komoly gondjaik vannak. Nagyon sokat veszekednek mostanában. Justin mindig is imádta a nőket, énekelni róluk, nézni őket, flörtölni velük, nem tudja meghazudtolni önmagát" - nyilatkozta az OK! magazinnak Justin egyik barátja. - írja a Starpulse nevű weboldal.

Egy bennfentes szerint Jessica már többször kapta flörtölésen párját, de eddig nem igazán zavarta a dolog, most azonban úgy tűnik, a színésznő megelégelte, hogy nem veszik komolyan és ultimátumot adott párjának: ha Justin Timberlake nem komolyodik meg, nincs esküvő.
 
- "Jessica megmondta Justinnak, hogy ha feleségül akarja venni, változtatnia kell magán. Mostanában elég feszült a viszony köztük, de próbálnak megbirkózni a problémákkal" - nyilatkozta a forrás. 

Sajnos itt már komolyabb problémák vannak, mint az, hogy legyen –e esküvő vagy sem, hisz Justin lassan együtt élni sem kíván Jessel. 

- "Justin tanácsot kért egyik legjobb barátjától, hogy mennyi ideig kéne várnia, mielőtt megkéri Jesst, hogy költözzön el. Nem akar egy lelketlen bunkónak tűnni, de némiképp terhessé vált számára Jess jelenléte."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.