Rossz feleség lesz Justin szerelme?

Jessica Biel főztje ehetetlen!

A férfiak számára fontos, hogy kedvesük milyen háziasszony és hogyan főz! Sajnos Jessica Biel nem jeleskedett a főzésben a minap, hisz az ünnepi ételt nem csak a pár kutyája, hanem Justin is kihányta.

2008.08.06 14:10ma.hu
Jessica rossz háziasszony!

A szexi színésznő egész nap készült, vásárolt, pucolt, sürgött-forgott a konyhában, hogy az este hazaérkező Justin Timberlake-t meglepje egy finom vacsorával.
 
A meglepetés sikerült is, a gondok csak az első falat után lepték el a popsztárt. 

– Borzalmas íze volt az ételnek, ezért Justin egy óvatlan pillanatban a kutya táljába öntötte a maradékát. Jessica semmit sem vett észre, és sugárzó arccal érdeklődött arról, hogy ízlett-e az étel, de Justin nem akarta megbántani a lányt, ezért nem győzte dicsérni a lakomát – árulta el a sztárpár egyik barátja a celebrity-mania.com-nak.

A pár kutyája, Tina a pit bull terrier sajnos szinte azonnal kihányta a vacsorát, így Justin kénytelen volt bevallani, szerelmes főztje borzalmas volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.