Oda a természetes szépsége...

Mi történt Jessica Biel arcával?! - Szexi képek a színésznőről!

Szomorú - Vannak sztárok, akik nem tudják megbecsülni természet adta szépségüket...Jessica Biel-ről olyan fotó látott napvilágot, amely sajnos ezt bőven alátámasztja.

Jessica Biel, a bombázó! képgaléria

2008.01.16 08:40ma.hu - Fotó: egotastic.com

Mi történt Jessica Biel arcával? A minap olyan fénykép került fel az internetre a színésznőről, amelyen talán első ránézésre nem is ismernénk rá...Az egy dolog, hogy a barna hajkorona sokkal jobban állt neki, mint a szőke, de vessünk csak egy pillantást az arcára.

Jessica vonásai mintha "szétfolytak" volna...Arca egyáltalán nem olyan igéző, mint korábban. Ne arra gondoljunk, hogy nincs rajta smink - Tudnivaló, hogy a sztárok többsége nagyon másként néz ki kozmetika nélkül, mint kikészítve...

Ám Miss Biel úgy fest, mintha arca báját ellopták volna. No és a szája! Olyan, mintha bőven teletömték volna kollagénnel, pedig előzőleg milyen édes ajkai voltak...Arról nem beszélve, hogy a szőke haj pedig sápasztja Jessicát.

Nem tudni, hogy Hollywood-ban miért vetemedik egy idő után minden szexi, csinos, jó alakú, szép arcú sztár arra, hogy plasztikai beavatkozást végeztessen magán. Legutóbb a mindössze 23 éves, gyönyörű Ashlee Simpson jelentette be, hogy változtatni akar az arcán, feltölteti botox-szal, mielőtt még "megöregedne". El is ment a dokihoz - Lehet, hogy az orvosnak sokáig tartott, míg megtalálta a leesett állát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.