A színésznő első pikáns képei legújabb filmjéből..

Jessica Biel sztriptiztáncos lesz - Powder Blue első képek!

Nyilvánosságra kerültek az első szexis fotók Jessica Biel legújabb filmjének képkockái közül, melyben a színésznő egy sztriptiztáncost alakít majd! A képekből az követlezik, hogy Jessica a filmben dögös és elragadó lesz...sőt!

Jessica Biel Powder Blue-ban sztriptízel! képgaléria

2008.11.24 16:00ma.hu

Hiába szavazták be a Stuff magazin olvasói a 100 legszexisebb nő közé, és hiába csapja neki Justin Timberlake a szelet, a színésznő még sincs teljesen kibékülve magával.
 
- "Őszintén szólva nem úgy szoktam felkelni, hogy na, én vagyok a létező legszexisebb nő. A legkevésbé a lábaimat kedvelem, lehetnének hosszabbak vagy karcsúbbak. És persze szeretnék gyönyörű vádlikat, de az enyémek nem ilyenek, és soha nem is lesznek. Egyszerűen el kell fogadnom a tényt, hogy sosem lesznek röplabdás vádlijaim, de azért megvagyok"- árulta el Biel, aki a Powder Blue című filmjében mégis inkább azért nem akart nekivetkőzni, mert mit fog majd gondolni róla a családja. Ám úgy tűnik mégis megtette, méghozzá nagyon szexisen!

Natalie Portman és Lindsay Lohan után most Jessica Biel is csatlakozik az olyan színésznőkhöz, akik bár egy filmben sztriptíztáncosnőt játszanak, valójában nem vetkőznek meztelenre a kamera előtt. 

Biel az új filmjében, a Powder Blue-ban Forest Whitakerrel és Ray Liottával játszik majd együtt, és az eredeti forgatókönyv alapján Jessicának meztelenül kellene a kamera elé állnia, bár a felvételen később nem látszódnának lényegi dolgok.
 
Ahhoz azonban, hogy hiteles legyen a sztriptízjelenet, még akkor is le kellene vetkőznie a stáb előtt, ha később a filmben csak az olyan filmkockák szerepelnének, amin épp takarja valami az intim részeket.

A Powder Blue című filmben négy Los Angeles-i ember - egy temetkezési vállalkozó, egy ex-bűnöző (Liotta), egy öngyilkos hajlamokkal megáldott hitehagyott pap és egy sztriptíztáncos (Biel) -találkozik egymással karácsony este, véletlenszerű események láncolatának eredényeképpen. 

Remek szereposztással készülő filmdráma (Alejandro Romero egy transszexuális prostit, Swayze Biel klubjának főnökét, Kristofferson pedig Liotta ex-főnökét alakítja) a tragédiáról, reményről és az isteni közbeavatozásról. 

Powder Blue 
Rendező: Timothy Linh Bui 
Szereplők: Alejandro Romero, Eddie Redmayne, Forest Whitaker, Jessica Biel, Kris Kristofferson, Patrick Swayze, Ray Liotta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.