Fiús ruhában, szolídan jelent meg a sztár!

Nézze meg! Miért öltözött öltönybe az eddig szexis Jessica Biel?

Jessica Biel a Római Filmfesztiválon mutatta be legújabb filmjét, ahol egy galambszürke, igen férfias öltönyben jelent emg és szemmel láthatóan nem annyira szívesen pózolt kollégáival!

Így festett fiús ruhában, szürke öltönyben a sztár! képgaléria

2008.10.27 18:50ma.hu
Jessica és a szürke öltöny!

Az október 31-ig tartó filmszemle, amelyet három évvel ezelőtt Róma akkori, filmbarát főpolgármestere, Walter Veltroni indított el azzal a szándékkal, hogy az Örök Várost bevonja a nagy nemzetközi filmfesztiválok körébe, a különböző kategóriákkal, gyermekprogrammal és retrospektív vetítésekkel mintegy 150 filmet kínál a látogatóknak. 

Az Easy Virtue című filmben a 26 éves színésznő, Jessica Ben Barnessal játszik együtt, a film rendezője pedig Stephan Elliot

A színésznő a vörös szőnyegen alig akart beállni egy-egy fotóra a két kollégával, sőt! Szinte még el is húzódott. Az eddig mindig szexis és csábos sztár most egy hozzá nem illő, férfias ruhában, és minimális sminkben szinte el akart tűnni a fotósok szeme elől.
 
Az Easy Virtue, Justin menyasszonyának legújabb filmje egy romantikus komédia egy amerikai lányról, aki Franciaországba utazik és hozzámegy egy férfihoz. A pár férfi tagjának szüleit a filmben Colin Firth és Kristin Scott Thomas alakítja.

A film alkotóival!

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Jessica nemrég gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétől, Justin Timberlake-től.
 
A szexi Justin már június óta keresi a tökéletes gyűrűt a lánykéréshez, de többet a közeli barátok sem árultak el. 

Azt persze korábbi hírekből már tudjuk, hogy az esküvőt a világsajtó mellett Timberlake nagymamája várja a legjobban

Régóta rebesgetik, hogy Justin Timberlake és kedvese, Jessica Biel nem várnak sokáig a gyermekáldással. Már elfordult az is, hogy Jessica szokatlanul bő felsőket hordott egy időben, és egyszer azt is láthattuk, hogy az erős szél miatt egy gömbölyödő has is kivillant a ruha alól. 

Ebben az öltönyben nem látszik nyoma terhes pocinak, de az is igaz, hogy az amúgy szexis Jessica cseppet sem nőies az öltözékben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.