A színésznő elérte, hogy pasija örökké emlékezzen!

Jessica Biel még mindig meg tudja lepni Justint!

Justin bizonyára sosem felejti el a 28. születésnapját, hiszen kedvese, Jessica Biel gondoskodott arról, hogy különleges legyen. Az énekes január 31-én reggel még azt hitte, hogy egy meghitt vacsora keretében ünnepli meg a nagy napot.

A pár legutóbb Mexikóban nyaralt együtt- lefotózták őket! képgaléria

2009.02.02 19:20rtlbulvar.hu

Szerelme azonban másképp gondolta, és titokban az egész rokonságot összecsődítette Justin tiszteletére. A partit a Hollywood Roosevelt Hotelben tartották, ahol száz közeli barát és rokon várta az ünnepeltet. 

A teremben síkképernyős tévéket szereltek fel, a bulit ugyanis a Super Bowl tematikájának megfelelően rendezték meg. Jessica nagyon izgult, hogy minden tökéletes legyen, ezért a nap folyamán többször felkereste az éttermet, hogy ellenőrizze a munkálatokat. 

Egy szemtanú elmesélte, hogy a meglepetés remekül sikerült, Justin ugyanis alig tudott megszólalni az ámulattól. 

Annyira hálás volt szívszerelmének, hogy egész este a kezét szorongatta, és csókokkal halmozta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.