Nem terhes, de szuperszexi...

Dögös fotók: Jessica Biel megmutatja felpolcolt kebleit

Nemcsak Justin Timberlake-nek jár a látvány mostantól - Jessica Biel hűséges rajongói is megcsodálhatják a színésznő dögös dekoltázsát a GQ magazinban...

Jessica Biel dögös dekoltázsa a GQ magazinban! képgaléria

2008.12.09 10:53ma.hu

Jessica Biel szépsége nem változik - A hajlandósága viszont igen, arra, hogy meg is mutassa szemrevaló bájait a nagyérdeműnek.

A csinos színésznő lesz a brit GQ magazin januári címlaplánya, s igencsak mély betekintést enged a dekoltázsába.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake kedveséről szexi, különös hangulatú fotók készültek - melyek remélhetőleg nemcsak szintén híres párja tetszését nyerik majd el.

Jessica és Justin egyébként már több, mint két éve együtt járnak, és állítólag az esküvőt is tervezgetik.

Nemrég felröppent a pletyka, miszerint Biel babát vár. Nos, a dolog - már csak a képek tanúsága szerint is - nem bizonyult igaznak - egyelőre.

A komolynak tűnő kapcsolatot azért időnként megzavarja egy-egy kellemetlen eset...

Pár hete például a cserfes Lindsay Lohan állt elő egy történettel, melyben kendőzetlenül kifejtette, hogy lefeküdt Timberlake-el, és az időpontban, melyet említett, Justin elvileg már Jessica kedvese volt...

Egy biztos, Miss Biel-nek néha sok mindent le kell nyelnie, ha meg akarja tartani a szerelmét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.