Justin Timberlake csak leshet!

Forró képek: Buja cicik a félhomályban - Jessica Biel mindent megmutat!

Több vérpezsdítő fotó látott már napvilágot a csinos színésznő új filmjéből - Jessica Biel kitesz magáért a Powder Blue-ban: már láthatók a várva-várt félpucér jelenetek is...

Buja: Jessica Biel félmeztelen vonaglása a színpadon! képgaléria

2009.04.21 10:45ma.hu

Jessica Biel saját bevallása szerint sokkal alaposabb felkészülést igényelt a sztriptíz-jelenetek elsajátítása, mint azt korábban gondolta.

Mindenesetre a film első kockáiból kiderül, hogy a színésznő irigylésreméltó módon állta a sarat: a Powder Blue-ban úgy vonaglik a színpadon, mint egy igazi profi.

Justin Timberlake kedvese elárulta, olyan is megtörtént, hogy a mennyezeten himbálózott gyakorlás közben.

Jessica határozottan tisztelti azokat a hölgyeket, akik sztriptízzel keresik a betevő falatot - mostanra ugyanis már ő is tisztában van a szakma nehézségeivel...

Biel egyébként egy olyan nőt alakít a történetben, akit a kétségbeesés hajt az erotikus munka felé: gyermeke súlyos beteg, ezért sok pénzre van szüksége a kezelések fedezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.