Még jó, hogy bugyi volt rajta...

Pikáns képek - Eva éttermében Jessica Simpson pucér popóját tálalták fel

Úgy tűnik, gyakori vendégek egymás szórakozóhelyein és éttermeiben a sztárok - Jessica Simpson például Eva Longoriánál partizott minap a családjával. Gondoskodott a pikáns estéről is - igaz, nem szándékosan.

Hoppá! Lekapták Jessica Simpson pucér fenekét képgaléria

2009.04.17 10:45ma.hu

Eva Longoria Beso nevű éttermében gyűlt össze a népszerű sztár és famíliája.

A mostanában ducibb, de így is szemrevaló Jessica Simpson nem takargatta, amije van: miniruhában és magassarkúban tipegett be az étterembe, kedvese, Tony Romo kíséretében.

Igazi családi bulit tartottak: az énekesnő húga, Ashlee és a szülők is jelen voltak, de Jessica legnagyobb bánatára a lesifotósok is.

Sokan kedvelik Eva Longoria éttermét

A szép énekesnőről született már néhány kínos fotó, a mostani képsorozat sem hiányozhat ezek közül.

Kattogott a vaku, és Jessicát alulnézetből örökítették meg. Be kell vallani, nem akármilyen látvány.

A formás hátsó még csak hagyján - ám az a gyakorlott szemekre van bízva, milyen tangát viselt Miss Simpson. Mázli, hogy egy falatnyit biztosan...

Hogy mit ünnepelt a család, az kérdéses - valószínűleg nem Jessica új lemezszerződését.

A legújabb hírek szerint ugyanis a mostanában countryénekesként próbálkozó sztárral felbontotta az együttműködést a Sony kiadó.

Jessica szóvivője ugyanakkor elmondta: szó sincs kirúgásról, hiszen az együttműködésük csak ideiglenes volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.