Nem vált be az énekesnő - dobták

Hoppá - Megszabadultak Jessica Simpson-tól?

Gyanús, hogy country énekesnőként nem aratott akkora sikert a szőke szépség - Jessica Simpon-tól állítólag megválik a lemezkiadója, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Jessica Simpson-t nem zavarja, ha ducibb képgaléria

2009.04.09 12:15ma.hu

Jessica Simpson szóvivője szerint nem rúgta ki a sztárt a kiadó, hiszen együttműködésük csak ideiglenes volt.

A Sony Nashville cég elmondása szerint csak egy lemezről egyezett meg az énekesnővel. Jessica egyébként az Epic-nek dolgozik, és ők egyengetik továbbra is az útját - mondta a szóvivő.

Azért a forrónaci most is jól mutat rajta!

Már korábban is sokan kritizálták Simpson-t, amiért popzenéről country-ra váltott - állítólag nem igazán az ő műfaja ez a stílus.

Hiába ért el egészen jó helyezést a toplistán Do You Know című albuma, Jessicának még azt is át kellett élnie, hogy hangos füttyszóval akarják "letudni" a színpadról.

A csinos énekesnő ráadásul nemrég azzal is kiverte a biztosítékot, hogy meglehetősen előnytelen farmerban, magához képest igencsak ducin jelent meg egyik koncertjén.

Jessicát azonban nem zavarja, hogy kissé teltebb, mint korábban.

A hírek szerint már a molettebb hölgyeknek való ruhakollekcióján töri a fejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.