A sztáron vajon átok ül?

Jessica Simpson pasija összeesett!

Percekkel a Philadelphia Eaglestől elszenvedett vereség után, a Dallas Cowboys hátvédje, Tony Romo összeesett a zuhanyzóban.

Jessica külseje kezd elváltozni... képgaléria

2008.12.30 12:40mellesleg
Tony-ra nincs jó hatással Jessica?

Látva, mi történt "ijedt" társai segítségért kiabáltak, miközben megpróbálták kitessékelni az öltözőből a riportereket. Romo ájulását valószínűleg bordasérülés okozta, melyet a meccs vége felé szerzett. Habár nagy volt az ijedelem, Tony végül a saját lábán hagyta el a helyszínt, nem volt szüksége a mentősök által hozott hordágyra. 

- "Hát, tudják, egy kicsit megsérültem, gondolom." - nyilatkozta később a Dallas Morning Newsnak.
 
- "Jobban kellett játszanom. A csapatnak jobbnak kellett lennie. Nem voltunk valami jók decemberben. Hát, ez a történet." - tette még hozzá. 

Vajon Tony ájulása ismét felröppenti a Jessica Simpson átok legendát, melyet előszeretettel terjesztettek a rossznyelvek, miután a pár egymásra találása után a dallasi cowboyok sorozatosan veszíteni kezdtek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.