Meddig tölti még a sztár...?

Fura fotók: Jessica Simpson szája egyre nevetségesebb

Szegény Jessica Simpson minduntalan kihúzza a gyufát! - Alaposan kipakolt mellei, majd bugyivillantása után most ajkai miatt vette a szájára vette a külföldi bulvársajtó.

Jessica Simpson szája egyre érdekesebb... képgaléria

2008.11.20 10:46ma.hu

Valami nagyon nem stimmel a szőke szépségen! Lássuk csak, talán új mellek? Vagy másik orr? Nem, talán mégis inkább a szájával van a legnagyobb gond - élcelődik Jessica Simpsonnal a hollywoodtuna.com.

Nem titok, hogy a csinos énekesnő már feltöltette az ajkait, ám úgy tűnik, nem volt kielégítő az eredmény.

Kicsit sok a kollagén...

De valószínűleg csak a számára, mivel a nagyérdemű egyre döbbentebben nézi Jessica átváltozását...

Miss Simpson szája már így is méretesebb a kelleténél, ő azonban talán úgy gondolja, hogy még mindig lehetne csücsöribb és csábosabb...

Ráadásul mindig szájfénytől ragyog, ami csak még inkább kiemeli a feltöltött ajkakat - Mitagadás, a kétségtelenül szexis Jessica ettől úgy fest, mintha kissé mindig durcás lenne.

Talán éppen ettől tartja magát annyira megkapónak. A pasiknak talán még valami szaftos gyümölcsre is emlékeztethet - csak remélhetjük, hogy a párját, Tony Romót kifejezetten feldobja a látvány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.