A sztár párja a monitorra tapad...

Szexi képek - Hoppá! Jessica Simpson kamera előtt sztriptízel

Korábban sem rejtette véka alá a bájos szőke Jessica, hogy egyedi módszerekkel tartja fenn távkapcsolatát kedvesével. Most a pikáns részleteket is elmondta.

Bombajó képek a szexi Jessica Simpsonról! képgaléria

2008.08.04 10:00ma.hu

Nem okoz gondot Jessica Simpson számára, hogy örömet szerezzen a párjának, Tony Romónak, akkor sem, ha éppen távol vannak egymástól.

Jessica sztriptízét bárki örömest megnézné

A csinos szőkeségnek csupán egy számítógépre és webkamerára van szüksége ahhoz, hogy egy rögtönzött jelenettel levegye lábáról a barátját!

Egy "jóakarója" arról mesélt a The Sun-nak, hogy Jessica vadul táncol a kamera előtt, majd lassan ledobja magáról a felesleges ruhadarabokat.

A forrás azt is elárulta: Persze, a szőke sztárnak olykor vannak paranoiás gondolatati. Megfordult már a fejében: mi van, ha a pikáns jeleneteket nemcsak Tony nézi végig?

Hiszen az egyértelmű, hogy a mutatvány csak neki szól... Nos, reméljük, valóban nem egy egész fiútársaságot szórakoztat Jessica kitartó lovagja néhány kilométerrel odébb...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.