Botrány a húsevő sztár miatt!

Képek - Pamela leribancozta Jessica Simpson-t!

Pamela Anderson nehezményezte Jessica Simpson húsevést promotáló pólóját.

Jessica Simpson bizarr fotói képgaléria

2008.07.06 15:20rtlbulvar.hu

Ami sok, az sok – gondolta Pamela Anderson, és gyorsan azonosította Jessica Simpsont az ősi foglalkozást űző hölgyekkel.

A kirohanás érthető, ha ismerjük a szituációt: a kebelcsoda megrögzött vegetáriánus és állatvédő, Jessica azonban két kézzel, szőröstül-bőröstül falja a kisállatokat – legyen szó bundáról vagy ételről.

Ez a póló okozta a felháborodást...

Az énekesnő megelégelte a PETA állatvédő szervezet tevékenységét, és hogy hangot (vagyis inkább felületet) adjon véleményének, a pólójára festette "Az igazi csajok húst esznek" szlogent.

Több se kellett Pamelának, a lelkes PETA-aktivistának: nyilvános szónoklatot intézett a hölgyeményhez.

- Ez a csaj egy ribi. Egyébként pedig nem tudom, állat- vagy férfifalásra gondolt-e - élcelődött az egykori Baywatch-cica.

Pamela mindenkit óva int az állathústól, mert szerinte az egészségtelen, és nem fair az élőlényekre nézve.

- A vegetarianizmus jót tesz a testnek és a környezetnek egyaránt - summázta véleményét a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.