A szőke sztár kipakolta, amije van

Merész: Jessica Simpson dekoltázsán volt mit nézni...

Nem fosztja meg a nagyérdeműt keblei látványától mostanság a dögös szőke énekesnő. Jessica Simpson ruhája egyre rövidül - a dekoltázsa táján.

Jessica Simpson ismét megmutatta, mije van! képgaléria

2008.11.04 12:15ma.hu

Legjobb barátja és fodrásza, Ken Paves társaságában fotózták le Jessica Simpson-t, amint éppen egy étteremből távoznak kettesben.

Ez még nem is lenne baj, ám elnézve az énekesnő igencsak mély dekoltázsát, sokakban felmerülhetett a kérdés, vajon a sztár kedvese, Tony Romo mit szól ehhez a merész látványhoz...?

Szerencsés fodrász: ő kísérte a szexi Jessicát...

Jessica mostanában előszeretettel mutatja meg, mije van, s úgy tűnik, nemcsak a színpadon.

Nemrég egy szabadtéri koncerten "tört utat" magának méretes kebleivel, akkor éppen dögös piros miniruhába gyömöszölve a csábító látványt.

Nem sokkal később pedig dala előadása közben villantotta ki a bugyiját - méghozzá a Good Morning America reggeli műsor vendégeként!

Jessica nagyon csinos, de túlságosan rövid szoknyában parádézott. Egy óvatlan pillanatban fellibbent a ruci, és a közönség alaposan megszemlélhette, milyen alsóneműt visel a sztár - sőt, azt is, hogy hord-e egyáltalán.

A látvány ugyanis abszolút nem volt meggyőző...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.