Falatnyi farmer shortban állt a közönség elé!

Szexis képek! Jessica Simpson újra forrónaciban!

A mostanában country énekesnőként tevékenykedő Jess a Daisy Duke-os időket idézte a floridai Strawberry Festivalon: falatnyi farmer shortban állt a közönség elé. A forrónacihoz dögös felső is dukált, dekoltázs kiemelő fűzős felső formájában.

Falatnyi farmer shortban a meghízott Jessica Simpson! képgaléria

2009.03.10 15:30mellesleg

Már nem olyan nádszálvékony, mint eddig, ám így is nagyon szexis és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. A saját bevallása szerint Jessica teljes mértékben ki van békülve teltebb idomaival.

Jessica Simpson nem reagálja túl a meghízásával kapcsolatos durva kritikákat, ezért úgy gondolják sokan, hogy az egész csak PR-fogás. Az ötlet gazdájának az énekesnő menedzsere, maga az édesapja. Jessica ugyanis arra használta fel, hogy reklámozza az általa tervezett ruhákat. 

Jessica saját nevével fémjelzett ruhamárkával is bővítette az üzleti vállalkozását, melyben azok is megtalálják majd a nekik való darabokat, akik súlyfölösleggel küzdenek. 

– " Tudom, milyen esetlenül tudja magát valaki érezni egy ruhában. Megígérem, hogy az én ruháimmal kapcsolatban senkinek sem kell majd így éreznie. Olyan kollekciót tervezek, amelyek darabjai között mindenféle testalkatú nők megtalálják a sajátjukat. Most már tudom, hogy az is nézhet ki jól, akinek gömbölyű idomai vannak – nyilatkozta vidáman Jessica.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.