A sztár üzletet csinál kövérségéből?

Fotók: Pluszkilók, na és? - Jessica Simpson duci nőkre is jó ruhákat tervez

Úgy tűnik, nemigen hatotta meg a szőke sztárt, hogy mostanában úton-útfélen teltsége miatt cikizik - Jessica Simpson sajátos módon reagált a piszkálódásra.

Jessica Simpson igen terebélyes lett! képgaléria

2009.02.13 10:45ma.hu

Túlsúlyát is karrierje javára fordíthatja Jessica Simpson! - A csinos énekesnőt mostanság nem éppen karcsúsága miatt dícsérik.

Több külföldi oldalon is megjelent róla a fotósorozat, melyen egy floridai fellépésen meglehetősen előnytelen öltözékben lépett színpadra, és legalább 10 kiló súlyfelesleggel.

Jessica valóban meghízott - Fotó: justjared

Talán először földhöz vágta Jessica Simpson-t a dolog, mára azonban úgy tűnik, még javára is fordíthatja azt. A szőkeség a hírek szerint azt tervezi, hogy teltebb hölgyekre is kiváló ruhákat tervez.

Saját kollekciót készít, tapasztalat alapján, hiszen elmondása szerint mostmár ő is átérzi, milyen túlsúlyosnak lenni...Saját kinézetét egyébként nem illette dícsérő szavakkal.

Az In Style magazin amerikai számában elárulta, olyan ruhákat szeretne tervezni, melyek minden alakon jól állnak és bátran viselhetők.

"Tisztában vagyok vele, milyen furcsán tud mutatni valakin egy ruha, ha néhány kilóval nehezebb az illető. Ígérem, az én darabjaim megoldják ezt a gondot."

Jessica Simpson maga is évek óta küzd a súlyával, általában azonban úrrá tudott lenni a problémán és a nagyérdemű karcsú bombanőként láthatta.

Az őt ért kritikákra nem reagált, csak annyit mondott, ő most is jól érzi magát a bőrében.

Testvére, Ashlee Simpson, exférje, Nick Lachey és barátnője, Kim Kardashian azonban nyilvánosan tiltakozott az ellen, hogy Jessica külsején gúnyolódtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.