A sztár már tiszteli a sztriptíz táncosokat!

Jessica Biel erotikusan a mennyezeten himbálózott!

Mennyezetre erősített kötélen lejtett erotikus táncot az éjszakában Jessica Biel. Keményen edzett előtte, hogy a mutatvány igazán fergetegesre sikerüljön. Justin Timberlake 27 éves barátnője keményen edzett, hogy új filmjében a Powder Blue-ban meggyőzően alakítsa a táncosnő szerepét.

Jessica Biel erotikus táncot lejtett! képgaléria

2009.04.09 14:45rtlbulvar.hu

Egy amerikai show-ban Biel elmesélte, hogy edzés közben a mennyezeten himbálózott. Egy interjúban azt is elárulta, hogy amióta erre a szerepre készült, nagyobb tisztelettel néz azokra a nőkre, akik ilyen munkával keresik a kenyerüket.
 
– " Sokkal keményebb volt, mint ahogy azt előtte elképzeltem." – mesélte Biel. 

Olyan elasztikus szalagokat használt a felkészüléshez, melyekkel fejjel lefelé himbálózott a mennyezetről vagy hintának használta őket.

A filmben Jessica egy anyát játszik, akinek súlyosan beteg gyereke miatt pénzt kell keresnie, hogy a drága, orvosi kezeléseket ki tudja fizetni. 

A film érdekessége, hogy valószínűleg utolsó szerepében láthatjuk a hasnyálmirigy rákban szenvedő Patrick Swayze-t. Az éjszakai klub tulajdonosát alakítja, ahol a Biel által megformált karakter dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.