Nem szeret vetkőzni - de megtette

Tüzes képek! - Jessica Biel pucéran vonaglik a színpadon!

Már korábban is napvilágot látott néhány fotó Justin Timberlake kedvesének kitárulkozásáról, mint sztriptíztáncosnő! Most azonban íme néhány vérforraló új jelenet...

Jessica Biel vérforraló vonaglása a színpadon! képgaléria

2009.04.03 10:35ma.hu

Nehéz elhinni, hogy a csinos Jessica Biel, akinek a lányok bálványa, Justin Timberlake udvarol hosszú ideje, és állítólag feleségül is szeretné venni, nincs megelégedve magával.

A szép színésznő szexisebb szeretne lenni, igazi röplabdás vádlikkal! Nemrég azt nyilatkozta, bizony sokszor átgondolta, vetkőzzön-e legújabb filmjében, a Powder Blue-ban.

Justin és Jessica: állítólag közel a lagzi

Leginkább azért, mert tartott a családja reakciójától.

Mégis ledobta ruháit, de azért diszkréten... Biel a sztiptíztáncosnő szerepét kapta a drámában, Forest Whitaker és Ray Liotta partnereként.

Nemigazán értjük, miért nincs kibékülve testi adottságaival Jessica, egy biztos: a filmvásznon nehezen vehetjük le róla a szemünket.

Biel-t egyébként már tizenhét évesen is fotózták félmeztelenül.

A színésznő elmondása szerint - bár a képsorozat nagyon jól sikerült - erre sem valami büszke.

Sőt, ma már meg sem nézné pikáns képeit! A fiatal sztár az egyik 2000. évi Gear magazinban mutatta meg bájait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.