Jessica Biel pasija a szőke bombázóra hajt?

Csak nem? Justin Timberlake és Kate Hudson az új álompár?

Kate és Justin személyében új álompár van születőben, ráadásul a háttérben Goldie anyuka mozgatja a szálakat. Ugyanis Goldie Hawn nem neheztelt lánya régi-új szerelmére, Owen Wilsonra, amiért nem tette tiszteletét a Kate 30. születésnapjára rendezett ünnepségen.

Meztelen képekben a szexis Kate! képgaléria

2009.05.04 20:10rtlbulvar.hu
Goldie lánya születésnapján!

Sőt, mi több, állítólag majd kiugrott a bőréből, mert ki nem állhatja a színészt, és már azt is tudja, hogy ki lenne a legtökéletesebb partner az ő szeme fényének. 

- " Goldie kedves srácnak tartja Owent, de a hangulatingadozásai és az öngyilkossági kísérlete miatt inkább távol tartaná tőle Kate-et. Goldie szerint a legjobb választás lánya számára Justin Timberlake, aki tökéletes pótapukája lehetne 5 éves unokájának is." – mesélte a család egyik barátja. 

Két hete állítólag meg is hívták Justint Kate szülinapi zsúrjára, ahol egész este a táncos lábú sztár volt a középpontban. 

Már csak egy bökkenője van a dolognak: Justin foglalt, és barátnőjét, Jessica Bielt egészen biztosan nem cserélné le Kate Hudsonra.

Bár a hírek szerint Owen Wilson megkérte Kate kezét, aki igent is mondott… Sajnos Kate Hudson és Owen viharos történetéből már egy komplett romantikus forgatókönyvet meg lehetne írni, és most úgy tűnik, hogy a vége happy enddel zárulna.
 
A Csajok háborúja harcos kedvű menyasszonya már ki is nézte álmai ruháját az egyik párizsi divattervezőnél. A Marley meg én sztárja különben Kate Hudson-nel 2006-ban találkozott először egy filmforgatáson. 

Hónapokkal később szakítottak, ami miatt Owen öngyilkosságot kísérelt meg. Később újra összejöttek, aztán szakítottak, és ez így ment egy évig. Idén januárban megint együtt látták őket, a történet vége pedig talán tényleg házasság lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.