Pedig a sármőr öngyilkos akart lenni miatta...

Fotók - "Együtt hevertek a padlón" - Újra egy pár Kate Hudson és Owen Wilson?

Alaposan megdöbbentette a szőke színésznő házibulijának résztvevőit az egykori sztárpáros - Owen Wilson együtt hevert a szoba padlóján Kate Hudson-nal, aki miatt korábban felvágta az ereit.

Egy csupa mosoly pár: Kate Hudson és Owen Wilson képgaléria

2009.02.10 11:25ma.hu
Visszatér a régi boldogság?

Talán már az is meglepő volt, hogy a szőke sármőr betoppant Kate Hudson bulijára a napokban - A 29 éves színésznő saját otthonában rendezett partit, melyen megjelent a színésznő széles baráti köre.

A házibuli vége felé azonban meghökkentő élményben volt részük a vendégeknek.

"Mindenkit szinte sokkolt a látvány, amikor észrevettük, hogy Kate és Owen együtt hever a padlón - mesélte az egyik meghívott az X17-nek. - Egész éjjel ölelkeztek és csókolóztak."

A szemtanú arról is beszámolt, hogy a következő napot pedig együtt töltötte az egykori páros Owen Wilson malibui házában, és el sem mozdultak a medence mellől.

Korábban sem volt egyértelmű, elszakadt-e egymástól valaha igazán Kate és Owen, hiszen mióta szakítottak, többször is szárnyra kelt a pletyka az együttlétükről.

Kate Hudson és fia, Ryder

A negyvenéves színész számára mindenesetre sokkal megrázóbb volt a szakításuk, hiszen Wilson tavalyelőtt nyáron döbbenetes dolgot tett.

Felvágta ereit és számos tablettát vett be, súlyos állapotban szállították kórházba! A színészt a bátyja találta meg a lakásában heverve. Szerencsére időben érkezett a segítség és megmentették az életét.

Akkoriban azonban az a hír járta, hogy Kate Hudson miatt akart véget vetni mindennek a jóképű sztár. Nem bírta elviselni, hogy a lány otthagyta.

Kate Hudson egyébként már volt házas - Férjétől, Chris Robinson-tól elvált, a kapcsolatukból egy kisfiú született. Ryder most ötéves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.