A színésznő makacs, és kész!

Szexi fotók - Kate Hudson-nak többé nem kell férj!

Kate Hudsont legújabb filmje késztette arra, hogy elgondolkodjon az élet nagy kérdésein - Tette ezt azért, mert a történetben éppen az esküvőjét szervezi...

Kate Hudson csodálatos ruhakölteményben képgaléria

2008.12.11 17:00rtlbulvar.hu

Kate Hudson a Bride Wars fantázianevű vígjátékban egy olyan nőt alakít, aki épp az esküvőjét szervezi. Ennek kapcsán pedig mi mást is kérdezhettek volna tőle az újságírók, mint azt, hogy hajlandó lenne-e másodszor is férjhez menni.

- Nem tudom, nem hiszem, hogy újra kimondom az igent. Persze ez attól is függ, hogy ki lenne a vőlegény – hangzott a kimért válasz a színésznőtől.

Régi fotó: Kate, a kis Ryder és Chris

Nem meglepő, hogy Kate ennyire ódzkodik az újabb menyegzőtől. Első és eddig egyetlen férjével, Chris Robinson-nal egészen 2007-ig éltek felhőtlen boldogságban.

A kritikus hetedik évet azonban az ő szerelmük sem élte túl, s még közös fiuk, Ryder sem volt elég indok a kapcsolat összetartására. A színésznő a válás ellenére jóban maradt exével.

Bár a sebei még mindig nem gyógyultak be teljesen, eszébe sem jutna sárdobálással könnyebbé tenni a felejtést.

- Nem bántam meg azt, hogy hozzámentem Chrishez. Sőt, hálát adok az Istennek érte. Részben neki köszönhetem, hogy ilyen lettem. Csodálatos időt töltöttünk együtt, és még ma is szoros szálak kötnek össze minket. Például a kisfiunk - vallotta be Kate őszintén.

Annak ellenére, hogy a második boldogító igen még korántsem biztos, a sztár már most tudja, hogy mit csinálna másképp, ha újra házasodna.

- Egészen biztosan lennének mézesheteink. Chrisszel ugyanis épp karácsonykor házasodtunk, utána pedig kezdődött a hajtás, így kimaradt az életünkből a nászút. Másodszor már egészen biztosan nem hagyom ki - mondta nevetve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.