Csak egy kellék volt!

Még sem menyasszony Kate Hudson!

Nemrég olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek azt állították, hogy Kate Hudson és Owen Wilson eljegyezték egymást. A pár szóvivője a napokban határozottan cáfolta az értesülést.

2008.05.13 19:30rtlbulvar.hu

A pletyka alapjául egy eljegyzésinek hitt gyűrű szolgált, amely történetesen Kate ujján díszelgett. A szóvivő szerint ennek is megvan a magyarázata.  

A színésznő épp egy filmet forgat, amelynek fontos kelléke a szóban forgó gyűrű – magyarázta a képviselő. A pár 2007-ben talált egymásra, egy közös film forgatásán, de még tavaly szakítottak. 

Owen bánatában öngyilkosságot kísérelt meg augusztusban. Pár hónappal később ismét együtt látták a szerelemeseket. A januári Vogue magazinban Kate őszintén mesélt a színészhez fűződő viszonyáról.
 
Owen imádnivaló ember, nagyon szeretem. Kívánom, hogy minden álma váljon valóra – mondta szűkszavúan a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.