A sztár: "Vásárlás mániás vagyok."

Kate Hudson nem tud ellenállni a kísértésnek!

Kate Hudson egyszerűen nem bír ellenállni a kísértésnek, ha meglát valami jó cuccot a kirakatban - főleg ha egy szép cipő mosolyog rá. A színésznőnek annyi lábbelije van, akár hegyet is építhetne belőlük!

Tündököllt! Kate úgy festett, mint egy hercegnő! képgaléria

2008.11.24 17:00ma.hu
Nem tud ellenállni a kísértésnek!

- "Vásárlás mániás vagyok. Megpróbáltam leállni, de túlságosan rajongok a ruhákért és a divatért! Több mint valószínű, hogy 400-nál is több pár cipőm van otthon. Az sok, ugye?" 

Ryder nevű, 4 éves kisfiát egyedül nevelő színésznő emellett azt is kifejtette, hogy szerinte attól még, hogy valaki anyuka, nem kell elásnia magát. Igenis adnia kell magára. 

"Szerintem minden anyának, akár dolgozik, akár nem, minden nap időt kell szakítania magára. Lehet, hogy ez nem mindig könnyű, de ha valaki elszánt és mindent megtesz érte, akkor képes rá." - nyilatkozta Kate.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.