Nem lehet elég korán kezdeni!

Képek! Kate Hudson fia rajong a női mellekért

Kate Hudson kisfia mégcsak négy éves, de már tudja mitől döglik a légy. A gyermek már a lányokat méregeti, legfőképpen a női melleken akad meg a szeme.

Képek: Kate Hudson gyönyörűen szép képgaléria

2008.06.12 11:23ma.hu

Jaj a lányoknak, ha felnőtt lesz Kate Hudson kisfia. Ryder legújabb mániája, hogy nőket vetkőzetet, ahogy alkalma nyílik rá leszedi a ruhadarabokat édesanyjáról. Egyszerűen csodálója lett a női melleknek. 

- Nagy fejtörést okoz az, hogy mivel vegyem rá Rydert, hogy ne foglalkoztassa a női testrészek. Mondjuk, az vicces mikor elkezdi cibálgatni rólam az ingemet, de le kell szoknia róla - mondta Kate, akit nem túl nagy cicikkel áldott meg a sors. Mi lesz ha Ryder felfedezi a manapság divatban lévő "labdákat", bizonyára a nőknek nem lesz menekvés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.