Hudson a retusálás párti

Képek! Kate Hudson nem természetesen szép

Kate Hudson egyre népszerűbb. Goldie Hawn gyönyörű lányának nincs panasza a saját adottságaival, egy felmérés szerint ő rá kattintnak legtöbbet a világhálón, ám saját elmondása szerint szépségén elég sokat dolgoznak a grafikusok.

Kate Hudson retusált képei képgaléria

2008.04.11 14:40ma.hu

Kate Hudson a csütörtök esti „Bolondok Aranya” új mozija bemutatóján Londonban beszélt arról, hogy nincs kifogása a retusáló programok ellen, ha szebbnek látszik az ő róla készített fotókon. 

-Meg sem tudom számolni hány címlapon szerepeltem, ahol a szemeim kékek voltak, holott zöld színű szemmel születtem. Ha az embereknek a kék szem tetszik, és változtatni akarnak rajta, hát tegyék – nyilatkozta őszintén a szőke szépség. 

A színésznő az eseményen megragadta az alkalmat, hogy gratuláljon édesanyjának Goldie Hawnnak és férjének Kurt Russelnek a 25 éves házassági évfordulójukhoz. 

- Ők mindketten fantasztikusak, és 25 éve töretlenül boldogok együtt – monda a színésznő, akinek vérszerinti édesapja Bill Hudson, de Kurt Russelt tartja a valódi papájának, aki három éves korától nevelte őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.